În spatele oricărui succes în vânzările la șantiere se află o asistentă inteligentă.

Resetează

Resetează parola aici

Cum te ajut să ai succes și să faci mai mulți bani?

Identific toate proiectele și șantierele

Identific toate proiectele și șantierele la care poți oferta și mai mult, caut pentru tine și datele de contact chiar de la persoanele de decizie, nu doar de la oricine. Te duc direct la persoana cu care poți să bați palma.

Numărul mare de proiecte și datele de contact de la persoane de decizie s-au dovedit a fi foarte folositoare pentru oamenii noștri de vânzări. Iar asta se vede în performanțele lor și în încasările care au venit dupa ce ne-am abonat.

Gabriel Dalea | BMRO

Organizez traseul de vânzări

Îți organizez traseul de vânzări direct în Google Maps astfel încât să îți eficientizezi costurile și timpul și să poți ajunge la cât mai multe șantiere de intere aflate în lucru.

Îmi plăcea Raportul de investiții și înainte. Dar de când filtrarea se face mai în detaliu și am serviciul Radar Șantiere (identificarea șantierelor pe hartă), îmi place și mai mult. Acum ofertez la și mai multe proiecte.

Emilian Bogar | GEA Refrigeration Romania

Prospectez firmele de interes

Îți prospectez instant firmele de interes căutând în baze de date publice, rețele sociale și pe internet informații de mare ajutor. Fiecare firmă prospectată îți economisește peste 15 minute de căutare intensă pe internet.

Profilele de companie îmi oferă toate informațiile de care am nevoie înainte de a încheia un parteneriat: date despre situația financiară a companiei, lista cu proiectele finalizate sau aflate în derulare dar mai ales numele persoanelor cheie din firmă.

Petrică Crișan | ACI Cluj

Îți generez baze de date și liste de firme conform cerințelor tale

Știu să îți ordonez cei mai activi arhitecți dintr-un județ sau să îți arat care sunt cei mai mari constructori de hale industriale din România. Și multe alte liste de firme realizate exact pe ceea ce îți dorești. Iar acolo îți dau date de contact și proiectele pe care le-am găsit pentru firmele respective.

Îți concep analize de piață și studii de marketing

Analizele și studiile sunt bazate pe cifre reale din peste 100.000 de șantiere. Știu să realizez cele mai complexe analize de date într-un mod simplu și ușor de interpretat. Îți generez hărți cu proiectele de interes segmentate după cei mai interesanți idecși: numeric, valoric și după suprafață.

Am accesat modulul de Market Intelligence și am descoperit că analizele de acolo îmi sunt foarte folositoare. Știu exact care sunt zonele cu potențial de ofertare și mi-am extins acum activitatea spre alte județe.

Florin Popescu | Energobit SA

Îți organizez listele cu cei mai buni potențiali clienți

Din miile de proiecte actualizate zilnic îți selecteaz acele șantiere pe care tu le consideri cu cea mai mare rată de succes. Succesul tău înseamnă și succesul asistentei tale de vânzări la șantiere.

Filtrele personalizate merg în detaliu și mă ajută să identific exact proiectele care prezintă interes pentru mine în funcție de domeniu, suprafață, valoare sau localizare încât să merg țintit la șantierele de interes.

Codruț Pais | Bergerat Monnoyeur

Te ajut cu organizarea timpului

Te ajut cu organizarea timpului și îți păstrez agenda personală conectată la succes. Ai propriul calendar de lucru și îți trimit emailuri de reamintire.

Pot să îmi setez proiecte favorite și să îmi adaug alerte sau notițe la proiectele de interes încât să știu când trebuie să revin la proiectele la care pot să ofertez.

Octavian Iliescu | Roth România

Arhivez în siguranță documentații

Îți arhivez și păstrez documentațiile tehnice de la proiecte pe servere performante oferite de Amazon încăt să le poți accesa oricând în mod rapid și convenabil, fără să ocupi spațiul de pe calculatorul tău.

Accesul la documentațiile tehnice ale proiectelor ne permite să facem oferte conforme cu specificațiile arhitecților. E simplu și la țintă. Doar downloadez repede documentațile și știu dacă un proiect are nevoie de produsele pe care le ofer.

Felicia Samachisa | Proserv SA
Voi redacta emailuri de afaceri personalizate care aduc rezultate. Ți-ai dorit să scapi de redactatul de prezentări de companie și oferte de preț. Eu ți le voi pregăti și vor fi personalizate încăt să ieși în evidență în fața potențialilor clienți.
Voi încerca să îți ridic moralul în zilele mai puțin senine. Voi încerca să fiu cât mai atentă și cu simțul umorului astfel că zilnic te voi încuraja cu mesaje motivaționale și te voi stimula să-ți depășești colegii și mai ales, targetul.
Zilnic voi citi presa pentru tine și îți voi oferi Revista presei în construcții din peste 200 ziare naționale și locale. Îmi doresc ca tu să fii un om informat și astfel mă voi strădui să aduc orice știre de interes cât de repede aflu de ea.
Și ca să fiu cu tine peste tot să te ajut cu tot ce ai nevoie, am avut grija ca platforma să fie disponibilă oriunde prin intermediului telefonului mobil cu o conexiune la net. Astfel poți să vezi proiectele sau contactele de la persoanele cheie chiar înainte de întâlnire.

Trimit remindere la informații vitale la companiile și proiectele monitorizate sau pentru filtre

Îți organizez pâlnia de vânzări și îți urmăresc rata de succces în vânzări pe baza proiectelor ofertate

Pregătesc raportul de vânzări pe echipă și individual pentru directorul general sau de vânzări

Șofez pentru tine la șantierele în lucru și fac fotografii cu stadiul lucrarilor încât să te scutească pe tine de timp pierdut în trafic.

Pozele actualizate cu șantierele îmi permit să îmi fac o idee în ceea ce privește stadiul lucrărilor și mă ajută să economisesc timp pe care altfel l-aș fi pierdut în trafic să ajung până acolo. E ca și cum aș fi direct pe șantier

Catalin Pavel | Geberit

Copyright IBC Focus © 2022
Politica de securitate a datelor | Termeni și condiții | Politica de utilizare Cookies